KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

+36-1-250-7246

Új dimenziók – fotórealizmus üvegen

Amikor már azt hinnénk, hogy ismerjük az üvegben rejlő lehetőségeket, cégünk akkor kezd újdonságok után kutatni. Meg is találtuk azt a csúcstechnológiát, amellyel az üvegfelületre fénykép minőségben lehet nyomtatni.

A közelmúltban cégünk portfóliója különleges, új szolgáltatással bővült. A digitális UV nyomtatás segítségével az üvegre csodálatos, élethű színekben kerülhetnek a kiválasztott képek. Az eljárás gyors, ugyanakkor utánozhatatlanul precíz. A minták hihetetlen gazdagságban, részletességgel vihetők fel a felületre. Kedvenc fényképek hű másai, de akár bármely kiválasztott fotó, plakát kerülhetnek magas minőségben, nagy felbontásban az üvegre.

Az eljárás alapja a különleges ultraibolya fénnyel kezelhető tinta. Ez nem azonos a hagyományos nyomtatókban használt anyaggal. Előnye, hogy a nyomtatás során minden tinta az anyagon marad, így gyönyörű színminőség érhető el. Az UV fény stabilan rögzíti a nyomtatott felületet, ezért kültérre és beltérre is egyaránt alkalmazható az így kezelt üveg.

A belsőépítészetben új dimenziókat nyitott meg az eljárás. Válaszfalak, dekorációs elemek, művészi igényességű üvegmunkák széles palettája valósítható meg a legkiválóbb minőségben.

Munkáinkból
Kapcsolat
  • Cím: 1033 Budapest, Huszti út 56.
  • Tel: +36-1-436-9361
  • Tel: +36-1-250-7246
  • Fax: +36-1-240-9046
  • Email: info@vinima.hu