KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

+36-1-250-7246

Homokfúvás

Bármely épület tervezésekor, különösen az otthonoknál alapfeltétel, hogy minél több természetes fény áradjon a helyiségekbe. A belső terekben sokszor van olyan igény, hogy a barátságos napfény bejusson, de a tértagoló elem mégis védje a magánszférát. Az ilyen térelválasztásra a legjobb megoldások egyike a homokfúvott üveg.

Az eljárás lényegében az üveg felületének mattítása, amelyet cégünk nagyteljesítményű, automata homokfúvó géppel végez. Cégünk modern technológiai háttere lehetővé teszi, hogy a végeredmény egyenletes, hibátlan minőségű legyen.

Az üvegfelületeket a legaprólékosabban tudjuk díszíteni. Válaszfalakat, beltéri ajtókat, ablakokat, tükröt, zuhanykabint, üvegkorlátokat is megmunkálunk igény szerint nagy felületeken is. Számítógépes vezérlésű géppel a legkülönlegesebb mintát is ki tudjuk vágni és fel tudjuk vinni az üvegre. Nem ismerünk lehetetlent, legyen az akár ornamentika, absztrakt ábra, vagy bordűr. 

Egyedi tervek, és képek, valamint a kollekciónkból kiválasztott minták alapján is elkészítjük a kívánságának megfelelő homokfúvott üveget.

Munkáinkból
Kapcsolat
  • Cím: 1033 Budapest, Huszti út 56.
  • Tel: +36-1-436-9361
  • Tel: +36-1-250-7246
  • Fax: +36-1-240-9046
  • Email: info@vinima.hu