KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

+36-1-250-7246

Rólunk

A Vinima immár két évtizede valósítja meg ügyfelei kívánságait, azaz szinte mindent, ami síküvegből elképzelhető. Alapítónk, Török Imre több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, gondosan ügyelve a kiváló minőségre. Családi vállalkozásunk dinamikusan fejlődik, hiszen vevőink már több mint 20 éve tisztelnek meg bennünket bizalmukkal. Elégedett partnereinknek köszönhetően csapatunk tagjainak száma a többszörösére bővült. 

Büszkék vagyunk magasan képzett szakembereinkre. Az ő tudásuk és elhivatottságuk teszi lehetővé, hogy saját gyártású, hazai termékeket biztosíthassunk a lehető legszélesebb palettán. Törekszünk arra, hogy folyamatosan lépést tartsunk a 21. század követelményeivel. Technológiánknak és kiváló munkatársainknak köszönhetően a piacon egyedülálló ár-érték arányú, európai színvonalú termékekkel és teljes körű szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Nemcsak hagyományos kérésekkel, de egyedi ötletek, különleges belső terek megvalósításával kapcsolatban is bizalommal fordulhat hozzánk. Mi azért dolgozunk, hogy Önnek a legmaradandóbb, legkreatívabb és legjobban kivitelezett megoldásokat tudjuk nyújtani, ami csak síküvegből elképzelhető.

 

Munkáinkból
Kapcsolat
  • Cím: 1033 Budapest, Huszti út 56.
  • Tel: +36-1-436-9361
  • Tel: +36-1-250-7246
  • Fax: +36-1-240-9046
  • Email: info@vinima.hu