KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

+36-1-250-7246

Üvegkorlát, előtető

Ha igazán különleges, átlátható tereket szeretne látni maga körül, az üvegkorlát a legjobb választás. Nemcsak erkélyüvegként, vagy terasz válaszfalként, hanem belső terekben, lépcsőházak korlátszerkezeteként is dekoratív és időtálló megoldás az üvegkorlát.

Mindemellett az üvegkorlát hosszú élettartamú, könnyen tisztítható és egyedien díszíthető, dekorálható. Különböző színek, tükröződő felületek, minták alkalmazásával az üvegkorlát praktikussága akár művészi igényű látvánnyal gazdagodhat.

Cégünk az üvegkorlát készítésekor kiemelten figyel a biztonságra. Termékeink ragasztott biztonsági üvegből vagy edzett, laminált biztonsági üvegből készülnek az igényeknek és a terhelésnek megfelelően.

A legváltozatosabb szerkezetű üvegkorlát termékpaletta mellett cégünk üveg előtetőket is gyárt. Kerthelyiségek, fogadóhelyiségek, ház homlokzatok dekoratív és hasznos elemei a biztonsági üveg tetőszerkezetek. A Vinima csapata alapos helyszíni felmérést végez és tanácsadással segíti ügyfeleinket. Így a legalkalmasabb üvegkorlát és előtető kerül a kívánt helyiségekbe, hogy a szerkezetek a lehető legbiztonságosabbak legyenek.

Munkáinkból
Kapcsolat
  • Cím: 1033 Budapest, Huszti út 56.
  • Tel: +36-1-436-9361
  • Tel: +36-1-250-7246
  • Fax: +36-1-240-9046
  • Email: info@vinima.hu