KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

+36-1-250-7246

Hajlított üveg

Egészen meglepő lehet, hogy a mindennapokban hány helyen találkozhatunk hajlított üveggel. Ajtók, homlokzatok, liftek oldalfalai, sőt, még okostelefon előlapok is készülnek hajlításos technikával. 

Az ívesre formált üveg alkalmazási területei szinte határtalanok. Az építészetben rendkívül kedveltek a hajlított nyílászárók, portálok, amelyek hőszigetelő kivitelben is elérhetők. A síküveg ugyan nehezen formálható anyag, de cégünk a modern technika segítségével képes nagy biztonsággal megmunkálni. A biztonságos alkalmazás érdekében, például vitrinek, vagy pultok esetében a hajlítottfelületeket lamináljuk. 

A Vinima saját gyártású hajlított üvegei mindenben megfelelnek a 21. század követelményeinek. Az üveghajlítás magas hőmérsékleten, 600 fok felett, speciális automata kemencében történik, egyedi méretre gyártott fémsablonokra. 

A hajlított üveg gyártásakor figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit és a felhasználás feltételeit. A kívánalmakat gondosan összehangolva tervezzük meg és készítjük el a megrendelt terméket. Fontos számunkra, hogy akár üzletekbe, irodaházba, vagy akár az Ön otthonába kerül a hajlított üvegfelület, mindenkor harmonikusan, igényesen megmunkálva kerüljön helyére.

Munkáinkból
Kapcsolat
  • Cím: 1033 Budapest, Huszti út 56.
  • Tel: +36-1-436-9361
  • Tel: +36-1-250-7246
  • Fax: +36-1-240-9046
  • Email: info@vinima.hu