KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

+36-1-250-7246

Edzett üvegajtó, tolóajtó, válaszfal

Az edzett üveg használata korunk építészetében alapkövetelmény. Az ebből készült üvegajtók, válaszfalak, burkolatok biztonságosak, ellenállóak és nem utolsó sorban rendkívül szépek. 

Az edzés lényegében különleges hőkezelési eljárás, edzőkemencében történik. A síküveget először körülbelül 700 fokra hevítjük, majd fokozatosan hűtjük. Az üveg gyakorlatilag a hűtés - melegítés hatására edződik meg, a hagyományos síküveghez képest (pl. hagyományos üvegajtó) négyszeresen, ötszörösen ellenállóbb lesz és törés esetén sokkal biztonságosabb. Éppen ezért kiválóan alkalmas üvegajtó, válaszfalak, tolóajtók készítésére kisgyermekes otthonokban és akár sportpályákon is. 

A nyitott, barátságos belső tereket, a kifinomult modern eleganciát szeretők körében töretlenül népszerűek az üveg belsőépítészeti elemek. A Vinima színezett, savmaratott és homokfúvott kivitelben is készít edzett üvegeket.

Az edzett üveget, például egy üvegajtó esetében, még az edzés előtt kell megmunkálni. A hőkezelés után az anyag olyan ellenálló lesz, hogy további módosítások nem végezhetők el rajta. Cégünk alapos felmérés után, pontos méretek alapján készíti el a kívánt terméket.

Munkáinkból
Kapcsolat
  • Cím: 1033 Budapest, Huszti út 56.
  • Tel: +36-1-436-9361
  • Tel: +36-1-250-7246
  • Fax: +36-1-240-9046
  • Email: info@vinima.hu