KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

+36-1-250-7246

Színes üveg falburkolat

Gondolta volna, hogy az üveg az egyik legsokoldalúbban használható falburkolat? A szivárvány minden színében elérhető, könnyen tisztítható, felülettörés, például fuga nélkül illeszthető, edzéssel, fóliázással biztonságossá tehető. Abban is óriási előnnyel bír más burkolóanyagokkal szemben, hogy szinte mindenre felrögzíthető, akár régi csempefelületre, gipszkartonra, vagy más falfelületre is.

Rendkívüli kopásállóságának köszönhetően csillogó, igényes és dekoratív marad, kiállva az időpróbáját. Konyhákban, nappalikban, vendéglátóhelyeken egyedi és mindig divatos belsőépítészeti elem. Nagy felületeken is biztonsággal alkalmazható, mindemellett dekorálható, ragasztható, és kivilágítható.

Az átlátszó üvegburkolatokkal jobban óvható a festett, vagy csempézett fal is. Konyhákban kifejezetten ajánlott. Amellett, hogy kiemeli az alatta levő falburkolat textúráját, jobban megóvható az alatta levő felület, hiszen az üveg pillanatok alatt letörölhető, ha ráfröccsen az olaj, vagy bármely más szennyeződés kerül rá.

Cégünk helyszíni felmérést követően a konnektorok, illetve egyéb funkcionális nyílások helyét pontosan meghatározza. Kifejezetten a helyiségre tervezzük és kivitelezzük a festett üvegburkolatot. A Vinima bemutatótermében ügyfeleink gazdag színpalettából választhatják ki a számukra leginkább megfelelő színt. Üzemünkben a kívánt árnyalatra festjük az üveget és a használati feltételeknek megfelelően dolgozzuk fel. Így a színezett felületet biztonságos és sokoldalúan felhasználható lesz.

Munkáinkból
Kapcsolat
  • Cím: 1033 Budapest, Huszti út 56.
  • Tel: +36-1-436-9361
  • Tel: +36-1-250-7246
  • Fax: +36-1-240-9046
  • Email: info@vinima.hu